Empreses

Formació interna, manuals d'ús, indexació de reunions gravades (video o només àudio).

Beneficis

Sobirania digital

VideoText.cat és la millor opció per a preservar la seva sobirania digital en tant que li permet descarregar-se en qualsevol moment les dades concernents als seus vídeos en formats universals com ara en CSV o Excel®  (sinopsis, transcripcions, les persones que han intervingut i els seus CVs, les categories, etc.). D’aquesta manera, si canvia de plataforma de vídeo no perdrà tota la seva catalogació.

Personalització de característiques i eines

VideoText.cat és un servei modular que permet a la seva institució encarregar funcionalitats ja sigui per a l’ ús exclusiu de la seva organització o per a compartir-les amb d’altres entitats.

VideoText.cat permet que la seva institució s’agermani amb d’altres per a sufragar els costos dels seus encàrrecs de personalització així com també li permet vehicular la despesa a mode de responsabilitat social corporativa (RSC) si comparteix les seves innovacions amb associacions sense ànim de lucre.

Optimització del temps

Amb Videotext.cat hem optimitzat el temps que vostè vagi a dedicar a l’arxivística: escrigui una sola vegada les dades informatives dels seus vídeos per a que es reflecteixin automàticament tant en el seu canal de vídeo com en la seva base de dades interna.

Automatitzi l’elaboració de correus electrònics o pdf mitjançant plantilles en les quals s’anunciï  una conferència que tindrà lloc en un futur i no torni a escriure les mateixes dades a l’hora de publicar el vídeo.

Eines

Serveis de traducció automatitzada.

Videotext.cat tria per vostè els millors serveis de traducció automatitzada segons l’idioma*. També  podrà triar manualment el seu servei preferit.

*Català, Deutsch, English, espanyol, français, galego, italià, Nederlands, português, العربية

Arxius adjunts

Juntament amb els seus vídeos, vostè pot allotjar tot tipus d’arxius que els seus visitants podran descarregar.

Traducción automatizada

Traducción automatizada de las transcripciones.

Diaporama, Keynote®, PowerPoint® , Impress®, etc.

Aportació als seus visitants les imatges fixes projectades durant una presentació. Sense que aquestes siguin necessàriament descargables, Videotext.cat li permet visionar-les en alta resolució i sincronitzades amb el vídeo.

Diccionarios personalizados

Posibilidad de añadir diccionarios personalizados de sinónimos de búsqueda. Por ejemplo, puedes hacer que “coche” sea igual a “automóvil”, igual a “auto”    e igual a “vehículo” y, de este modo, si tus usuarios buscan la palabra “coche” también encontrarán aquellos momentos donde se pronuncia la palabra “automóvil”, “auto”, etc.

Contrasenyes

Protegeixi la consulta dels seus vídeos amb contrasenyes generals o individualitzades. O, senzillament, no els publiqui si no vol que apareguin encara en la web.