Eines

Transcripciones e índices

A més de sincronitzar transcripcions, VideoText.cat li permet afegir un índex de continguts elaborat manualment amb el que els seus usuaris podran accedir als moments o capítols que vostè hagi volgut destacar. Com a exemple:

Índex per a una classe magistral

Índex per a un concert

 

 

Diversos idiomes per a un mateix vídeo

VideoText.cat li ofereix una eina que li permet tenir vàries pistes d’àudio per a un sol vídeo. D’aquesta manera, la seva quota de vídeos no minva i els seus usuaris poden alternar entre la versió original i el seu doblatge. El nom de la persona que ha fet la traducció (simultània o no) queda sempre reflectit.

 

Persones transcriptores y traductores

Així com les transcripcions automàtiques han de ser corregides, VideoText.cat és també una plataforma de representativitat i de valoració per aquelles persones que treballen corregint-les i traduint-les. Cada traducció i transcripció anomena la persona (o persones) que l’ha/n fet.

Transcripció i traducció col·laborativa

VideoText.cat li ofereix una interfície per a treballar tant en les transcripcions com en les traduccions de manera col·laborativa. Treballi en línia  amb una altra persona connectada arreu per resoldre dubtes mútuament.

Serveis de traducció automatitzada.

Videotext.cat tria per vostè els millors serveis de traducció automatitzada segons l’idioma*. També  podrà triar manualment el seu servei preferit.

*Català, Deutsch, English, espanyol, français, galego, italià, Nederlands, português, العربية

Arxius adjunts

Juntament amb els seus vídeos, vostè pot allotjar tot tipus d’arxius que els seus visitants podran descarregar.

Traducció simultània

Per a un mateix vídeo, afegeixi tants àudios de doblatge com idiomes vulgui donar a triar als seus visitants.L’autoria de les traduccions simultànies queda sempre reflectida.

Traducción automatizada

Traducción automatizada de las transcripciones.

Interfaz cómoda

Interfaz cómoda para revisar y corregir manualmente las transcripciones y las traducciones hechas por los robots.

Diaporama, Keynote®, PowerPoint® , Impress®, etc.

Aportació als seus visitants les imatges fixes projectades durant una presentació. Sense que aquestes siguin necessàriament descargables, Videotext.cat li permet visionar-les en alta resolució i sincronitzades amb el vídeo.